One done, one to go!

Då var Jimmys ettårsdag avklarad, mycket fin tillställning uppe i Kangis!
Nån tår fälldes, även fast jag inte träffade Jimmy speciellt ofta sista tiden så blev saknaden helt plötsligt återigen enorm!!Västerås i år var, som jag hade trott, himla tomt utan honom!
Där Jimmy var, där var alltid festen :D







Kan inte ens föreställa mig hur de kommer kännas i slutet av nästa månad då de är dags för Robbans ettårsdag...
Mitt hjärta.
Saknar honom så de liknar ingenting!
Känns som att de var igår jag satt på balkongen i sunderbyn med en handduk i håret å telefonen tjöt och det var Renzo som ringde för att berätta att Robban hade somnat, fattade ju först ingenting.. vadå somnat?!
När ska han vakna då var ju min första tanke!
Han vaknade aldrig :(









Nä, nog om dessa tråkigheter... i helgen bär det av mot Överkalix och den årliga marknaden.
Missade ju förra året men nu jäklar i min låda :D
Sen nästa helg är de ju PDOL, kommer jag dock missa men inte är jag ledsen över det.. får ju ha hela huset för mig själv så de lär ju bli att ligga i bubbelpoolen på balkongen hela helgen ;)
Nån som hakar på?
Efter de är de ju Lulekalaset, de tänker jag absolut inte missa, blir jobb en dag och fest en dag :D
Har bara lite beslutsångest över vilken dag jag ska göra vad!!

Nå, nu ska jag sova tänkte jag, blir en lång dag imorron!

Natti Natti!!!!

Varför ligga bekvämt när man kan ligga obekvämt?

Lilleman kan nog ha världens roligaste sovstilar... han är precis som en katt, ligger bekvämt på ett sätt som ser extremt obekvämt ut :D

                                                

  Blev så trött av att se när mamma städade :D

                                                

Say no more :D

                                                

Gooooooo ;D

                                               

Knaaaas!!!!

                                               

Mys i vagnen!!

                                               

Väldans trött i väntan på bussen :D

....



Och för övrigt så är mitt lilla hjärtegull TIDIG i sin utveckling!!!
Bara så DU nu vet det!!


JAG ÄTER SÅNNA SOM DIG TILL FRUKOST DIN FALSKA JÄ*LA F*TTA!!!

Åh, va jag hatar avundsjuka människor som absolut inte har nåt liv och som är såååå avis på att jag faktiskt har ett!
Sitta å snacka skit till folk som inte har nånting med nåt att göra och sen sitta och le mot mig som att inget har hänt!
När de dessutom är lögner rakt igenom så blir jag rabbiat och vansinnig, är väldans sugen på att fara iväg å slå ut tänder och sparka sönder skallen på en viss satans idiot!!

Är du så jävla osäker i dig själv så du måste försöka förstöra mitt liv så får du fan ta mig se till att söka hjälp för jag tänker inte lägga tid och energi på att lappa ihop mitt liv som du förstört när de kommer fram att de var du som var skitstöveln och inte jag, för allting kommer fram förr eller senare, kanske du borde lägga en tanke på innan du lägger dig i andras relationer och försöker förstöra .
Det är bara du som förlorar på det i slutändan och när du väl faller så kommer jag se till att du faller så jävla hårt att du aldrig tar dig upp på fötterna igen!

Jag har verkligen försökt att inte lyssna på alla kommentarer, jämförelser och tävlingsbeteenden som du kommit med senaste tiden men när det kommer till personangrepp och lögner så tänker jag inte lyssna längre.

Vill så gärna berätta för denna person vad jag tycker och tänker men jag vågar fan inte för jag är riktigt rädd att det kommer sluta med utslagna tänder och söndersparkade skallben för nu är jag riktigt jävla arg och du ska vara riktigt jävla glad att du är ute på vischan å gömmer dig för hade du varit i närheten vet jag inte om jag hade kunnat kontrollera mig själv!

Om du känner dig träffad så kan jag ju ge dig tipset att hålla dig undan och hålla käften stängd för en vacker dag så tar stubinen slut och då kommer du få se på en sjuhelvettes explosion och då kommer du önska att du aldrig ens blev född!

Dop, tänder och POWER MEET!!!

Ja, då var lilleman dopad mitt i allt... riktigt trevlig tillställning även fast jag inte är speciellt förtjust i dop och sånt men vad gör man inte för att släkten ska bli nöjda å glada :D
Lukas var då jättelycklig :D
Dagen till ära upptäckte vi dessutom hans FÖRSTA TAND, nedre käken på höger sida :)
Ganska rolig ser han ut när han flinar :D
Sötungen min :D


Imorron kväll tar jag lite semester från mammarollen och åker iväg till Västerås för att röja JÄÄÄÄRNETPower Big Meet!!
Kommer bli så roligt, jag är såååå peppad!
Har längtat efter de här sen jag for därifrån 2006... helt fantastiskt roligt har jag haft tidigare år och hoppas att de blir lika roligt i år.. även fast de är en person som verkligen kommer vara saknad!

Jimmy!!

PBM kommer inte bli samma sak utan Jimmy och LÅNGEN men får väl försöka klara mig utan :(


Vila i Frid!!!!


På tal om det så är de fan inte många dagar kvar till årsdagen för Jimmys död vilket även innebär att de inte är många dagar till årsdagen för min älskade Roberts död.
Saknar honom varje sekund, i varje andetag.. de känns verkligen att de är nåt som saknas i mitt liv och det är faktiskt Robbelibobban.. min hjälte, min ängel!!


Idag är de mys som gäller för hela slanten.. vet inte alls hur jag ska klara mig utan mitt lilla hjärta från fredag kväll till måndag morgon... ojojoj.

Nåniin.... lev väl, ät fisk!!!


RSS 2.0